divendres, 3 de febrer del 2012

Presentació

Diuen que les grans preguntes són sempre les mateixes i que el que va canviant al llarg del temps són les respostes. Hi ha gent a qui li agraden més les respostes i gent a qui li agraden més les preguntes.

En aquest blog donarem prioritat a les preguntes, ja sigui en forma de dubtes existencials, experiments mentals, grans recerques científiques o qualsevol altra pregunta que pugui resultar prou interessant com per treure la son. Els criteris de selecció són, en principi, que la pregunta tingui una certa originalitat i que el desenvolupament de la mateixa estigui en un llenguatge el més comprensible possible per a tothom. És a dir, que tingui el valor didàctic d'explicar coses difícils amb paraules fàcils.

De vegades les preguntes tindran una resposta, o més d'una o cap (esperem que algun cop els lectors ens donin la resposta). La intenció de fons d'aquest blog és fer un petit homenatge a una de les qualitats que ha fet l'home més humà: la curiositat.

3 comentaris:

  1. L'enhorabona pel blog!

    M'afegeixo com a seguidor, però ja t'avanço que cada cop evito més les preguntes que em fan treure fum del cap... Ara estic per preguntes de l'estil: per què plora????

    ResponElimina
  2. m'encanta plantejament i finalitat del blog...endavant! muas X

    ResponElimina
  3. Hola Sergi! M'alegra que encetis aquest blog. Sens dubte serà interessant. Jo m'hi faré seguidora i aniré llegint.
    També el posaré entre els meus blogs amb un enllaç.

    Un petonàs!

    mariona (gypsy a RC, helena al blog)

    ResponElimina